De ce textele de pe Google lasa fetele reci?

De cate ori nu ati iesit ca fetele in bar sau in club pentru ca doreati sa va destrabalati, sa dansati, sa beti, si sa nu fiti stresate prea tare si exact cand va era lumea mai draga...atunci vedeti o pitipoanca masculina care vine langa voi si va tranteste o replica beton care incepe cam asa  “ Fii unica si diferita, spune DA!”, moment in care tu te uiti perplexa la el si in mintea ta vin urmatoarele cuvinte “tipul ori face companie parlamentara ori spune ca macar eu sa fiu singura proasta care sa si vada ceva la el”.

Si inca aceasta este ceva relativ usor, corpul tau nu este comparat cu un sac ciment deoarece “dansezi beton” sau cu 100 de Absolut pentru ca “Eu nu sunt beat, dar m-ai ametit tu”. Ce te faci in astfel de momente? In primul rand incerci sa nu te amuzi prea tare, apoi.. depinde de tine cat de inspirata esti in a ii oferi tipului o replica pe cinste pe care nu va mai vrea sa o auda in viata lui din partea vreunei femei. Ceea ce multi dintre acesti “minunati” barbati nu inteleg este ca de multe ori femeile nu au nevoie de replici de pe Google ci de o sinceritate brutala daca chiar o considera frumoasa pe acea femeie, de ce isi fac proasta idee ca ne impresioneaza aceste replici cand exista sansa sa ne impresioneze o abordare simpla. In loc sa se uite ca niste obsedati pot veni la noi si sa spuna “ Scuze ca te deranjez dar cred ca esti foarte frumoasa si as vrea sa stam un pic de vorba, poate la un moment dat vom iesi la o cafea”, dar sa aiba grija si la sinceritate, asta nu inseamna ca daca ei o vad ca si pe o zeita sa se duca la ea si sa ii spuna “ Wow esti o bunaciune, as vrea sa fac sex cu tine!”. Poate fii o femeie foarte frumoasa si poate asta este primul tau gand, exista sansa ca tipa sa reactioneze  la aceasta idee, sa se simta usor flatata si sa spere ca nu ai face sex cu intregul bar, sau poate sa se uite la tine nu tocmai placut si sa iti spuna ca toti barbatii sunt niste porci pentru ca se gandesc doar la sex.

In cele din urma, dragi barbati, fiti sinceri din cand in cand, fiti naturali si exista sansa sa aveti mai multe rezultate. Daca aveti o tehnica personala care si merge, atunci folositi acea tehnica, nimeni nu condamna originalitatea.

No comments:

Post a Comment