Adrian Multu se intoarce acasa

La cei 35 de ani ai sai, Adrian Mutu ia o decizie radicala. Va reveni in tara si va continua sa joace fotbal. Echipa la care atacantul va juca se afla pe locul doi in campionatul Romaniei este Petrolul Ploiesti.
Avand in vedere declaratia agentului atacantului, Adrian Mutu doreste sa-si incheie cariera de fotbalist in tara natala, iar echipa Petrolul Ploiesti este o alegere foarte la indemana romanului. Echipa este pe locul secund in campionat si totodata la numai 20 de minute de Bucuresti.

In momentul de fata Adrian Mutu joaca pentru AC Ajaccio, o formatie franceza. Echipa cu care este sub contract jucatorul nostru a dezvaluit motivul pentru care atacantul formatiei trebuie indepartat. Momentan echipa trece printr-o perioada financiara foarte grea, iar salariul lui Mutu este la fel de mare ca si suma salariilor colegilor sai.

Vestea reintoarcerii lui in tara s-a raspandit foarte repede, fiind facuta publica chiar de Adrian. Acesta a postat pe Facebook – ul sau un mesaj prin care anunta ca din ianuarie va juca la Petrolul Ploiesti.
Adrian Mutu va reveni in tara sub forma unui imprumut de la AC Ajaccio, pe o perioada de un an si jumatate timp in care este posibil sa-si incheie cariera pe care o are ca jucator de fotbal.

No comments:

Post a Comment