Criterii de selectie a muzicii pentru nunta

Te pregatesti de nunta si nu stii cum sa procedezi cu muzica? Nu stii ce sa alegi intre formatie live sau Dj? Costurile te limiteaza? Iata cateva criterii / sfaturi utile pentru a alege corect muzica din seara petrecerii de nunta.

Stabileste-ti, de la bun inceput, costul pe care vrei sa-l aloci pentru muzica: daca optezi pentru un dj nunta, pretul pe care trebuie sa-l platesti este mult mai mic decat in cazul unei formatii live.
Indiferent de alegerea facuta, dj sau formatie live, trebuie sa iei in calcul experienta acestora; este important sa ai de-a face cu profesionisti, cu dj-ii sau cu formatii live care au participat la numeroase nunti si care au recomandari bune.

Obtine recomandari de la prieteni sau apropiati – asa ai siguranta ca ai ales corect si ca vei avea parte de muzica de calitate la petrecerea din ziua nuntii.

Utilizeaza Internetul ca mijloc de informare – online vei gasi nu doar dj-ii sau formatii live care iti pun la dispozitie serviciile, ci si recomandari si alte informatii (tarife practicate) despre acestia.

Alege o formatie live sau un dj de nunta care locuieste in acelasi oras cu tine; asa ai ocazia sa-i cunosti mai bine si sa-ti dai seama daca sunt sau nu potriviti pentru petrecerea ta de nunta. Adeseori, formatiile live canta in anumite restaurante unde le poti urma reprezentatiile. Dj-ii iti pot oferi inregistrari sau materiale de la diversele evenimente unde si-au desfasurat activitatea.

Nunta trebuie sa fie un eveniment mai mult decat perfect, gandit si organizat ca la carte. Muzica este elementul cheie al petrecerii de nunta si, daca aceasta nu este de calitate, risti sa-ti strici toata seara. Invitatii nu vor dansa, se vor plictisi si se vor uita in permanenta la ceas, asteptand sa treaca timpul si sa plece spre casa. Daca muzica este bine aleasa, atmosfera este absolut superba, ringul de dans mereu plin si invitatii multumiti pe deplin.

No comments:

Post a Comment