Cand trebuie sa trimiti invitatiile de nunta pentru a fi sigura ca “isi fac efectul”

Suntem deja departe de secolul vitezei, ajunsi fiind in secolul social media. Asta fiind o metoda mai poetica de a spune ca toti traim la prezent; rabdarea nu mai are sens, din moment ce totul se intampla in timp real, ci nu in viitor. Cu o astfel de viata trepidanta, cand este momentul oportun sa trimiti invitatiile la nunta catre prieteni si cunoscuti?

Specialistii de la natalie invitatie nunta cardnovel recomanda trimiterea plicurilor cu aproximativ 8-10 saptamani inainte de eveniment. Daca preferi sa mai astepti din diverse motive logistice ori de alta natura, cel mai tarziu poti trimite invitatiile cu 6 saptamani inainte de nunta.
Explicatia intervalului este simpla: trimise mai tarziu, cartonasele vesele cu marca natalie invitatie nunta cardnovel ii vor face pe nuntasi sa refuze prezentarea la eveniment din motive de ordin financiar. Participarea la o nunta este o investitie importanta, care cere timp, atat pentru alegerea cadourilor, cat si pentru alegerea tinutelor. Daca nunta respectiva are loc in alt oras decat cel de rezidenta, lucrurile devin si mai complicate, astfel ca poti fi refuzat/a daca nu anunti persoanele invitate din timp.

Din experienta colaboratorilor magazinului natalie, o invitatie nunta cardnovel trimisa mai devreme de 10 saptamani are efectul opus celui de a grabi nuntasul sa trimita o confirmare de prezenta. La vederea unei date indepartate, invitatia va fi depusa intr-un sertar pentru a fi revizuita “mai tarziu”. Si apoi uitata, pana cand va fi “prea tarziu”.

Momentul cel mai indicat pentru a comanda invitatiile este cu aproximativ 2 luni inainte de momentul trimiterii. De ce atat de mult timp pentru a le oferi reprezentantilor natalie invitatie nunta cardnovel sa printeze cateva bucati de hartie? Fiindca nu sunt doar “cateva bucati de hartie”, ci sunt invitatii de nunta, care au de cele mai multe ori un design complex si necesita foarte multa atentie la tiparire. Completarea adreselor destinatarilor va necesita si mai mult timp, expeditia fiind alt detaliu care trebuie luat in seama. In plus, este mereu indicat sa ai la dispozitie mai mult timp in caz ca ceva va merge prost si va necesita o interventie asupra natalie invitatie nunta cardnovel.

Atunci cand planifici detaliat fiecare etapa a nuntii si respecti termenele limita te vei bucura de un eveniment cat mai placut, in compania prietenilor si a familiei, cu ajutorul natalieshop.ro.

No comments:

Post a Comment