Cum sa te bucuri de masaj

Masajul terapeutic reprezinta poate cea mai buna tehnica de relaxare a tuturor timpurilor, chiar daca masajul are atat de multe metode, forme si modalitati de a fi facut, incat nici nu ne ajunge ziua sa le incercam. Partea buna este ca nu trebuie sa le incerci pe toate, iar partea si mai buna este ca nu trebuie sa urmezi doar un singur tratament in ceea ce inseamna masajul. Desigur numai in cazul in care vorbim despre masaj anticelulitic sau despre masaj de infrumusetare ori de tonifiere, acestea necesitand sedinte repetate.

Un masaj bun si comod il poti face si cu ajutorul unor fotolii cu masaj, chiar daca rezultatele nu sunt la fel de rapide sau la fel de bune insa tot e mai bun decat nimic. Chiar daca masajul este folosit de secole, poate chiar de milenii ca si metoda de relaxare ori de tratare a diverselor boli de la nivelul oaselor, prin aplicarea de ierburi sau arome pe rana si masarea lor, in prezent masajul capata noi valente prin intermediul dispozitivelor pe care le putem achizitiona la preturi foarte, foarte bune. Ideal este insa  ca atunci cand achizitionam produse de masaj sa fim atenti si la scopul pe care acestea le au, de exemplu produsele cu infrarosu trateaza numai o anumita parte a muschiului, actionand mai mult asupra durerilor sau a entorselor.

Insa daca avem bani mai multi si ne permite bugetul mai bine mergem la tratamente dese si la masaje periodice, pentru ca ce-si face omul cu mana lui e sfant, iar ce ne face altul cu mana lui - e relaxare deplina. In definitiv este bine sa ne cream un obicei din a merge la salon pentru a participa la sedinte mai scurte sau mai lungi de masaj, mai ales daca avem o munca statica, de birou, care ne tine tintuiti de un scaun, intr-o singura pozitie.

No comments:

Post a Comment