Hainele din piele - un must-have al acestui an

Hainele din piele au fost intotdeauna sexy si cool, insa anul acesta a fost o explozie de haine din piele sau cu accente din piele naturala, ecologica, neagra sau colorata. Asta nu inseamna ca pentru a fi in trend, toate hainele trebuie sa aiba macar ceva accente din piele, ci ca nu ar trebui sa va lipseasca din garderoba niste elemente importante.

Unul dintre cele mai importante ar fi geaca din piele. Ideal ar fi sa aveti o jacheta piele naturala, insa daca nu va permiteti una, cautati una din piele ecologica, dar care sa arate bine si sa fie croita bine. Desi se poarta culorile tari si la hainele din piele, daca nu va permiteti mai multe geci, atunci recomandarea ar fi sa va achizitionati una intr-o culoare care se poate asorta la orice - neagra sau orice nuanta de bej.

Un alt articol vestimentar din piele care nu ar trebui sa va lipseasca din garderoba este fusta. Fusta din piele este un element vestimentar foarte versatil, care poate fi folosit in orice moment al zilei, in functie de celelalte articole vestimentare cu care o asortezi. La fel, cel mai indicata ar fi o fusta de piele neagra, pentru ca se poate asorta la orice. Aveti grija insa ce combinatii faceti, pentru ca prea multe accesorii si prea multe accente de piele pot transforma tinuta intr-una vulgara. Pantalonii din piele reprezinta si ei un alt element care nu trebuie sa lipseasca din garderoba. Acestia pot fi combinati cu cardigan-uri sau tricouri lungi si incaltari cu talpa joasa, pentru un aspect cuminte, de zi, dar chic, sau pot fi combinati cu topuri indrazanete si pantofi cu toc cui, pentru o seara de club si un look extrem de sexy.

Acestea sunt cele trei elemente de baza, care nu trebuie sa va lipseasca din sifonier, daca vreti sa fiti in pas cu moda. In plus, hainele de piele nu se demodeaza niciodata, asa ca fiti sigure ca investitia este foarte profitabila.

No comments:

Post a Comment