Eforturi la “Splash! Vedete la apa”

Bianca Dragusanu, fosta asistenta TV, este acum coprezentatoare in cadrul emisiunii “Splash! Vedete la apa”.
Vedeta se implica foarte mult in acest proiect si este laudata de cei din jur pentru faptul ca nu intarzie la repetitii si nu sta tot timpul cu telefonul in mana. Chiar mai mult, Bianca face fata problemelor de sanatate cu ajutorul medicamentelor si nu se plange deloc de durerile acumulate. De cand au inceput filmarile pentru show-ul “Splash! Vedete la apa”, aceasta s-a mutat pentru doua saptamani la Bacau, acolo unde are loc emisiunea.

Cu toate ca Bianca nu prea mai are timp de catelul ei, Bella, in pauzele de zece minute aceasta isi dedica timpul doar ingrijindu-se de catelul ei care in timpul filmarilor sta cuminte intr-o geanta.
“Toti cei din echipa au trei ore la dispozitie, timp pe care sa-l foloseasca pentru ei. De la ore 18.00 incep repetitiile, iar seara tarziu se filmeaza proriu-zis episoadele, pana dimineata in zori. Dupa atatea ore de filmari, Bianca ajunge aproape schioapa inapoi la hotel. Cand nu este la bazin, face masaj, exercitii de recuperare sau se odihneste in camera. A venit dupa ea cu un geamantan plin cu haine. Cred ca are in jur de 30 de tinute, ca sa aiba de unde sa aleaga pentru toate emisiunile pe care le filmeaza. Isi aranjeaza parul singura si se machiaza cu produsele ei. Este foarte impicata in ceea ce face. Ii plac foarte mult oamenii cu care lucreaza si este constienta ca este un proiect greu. Nu mai sta atat de mult cu telefonul in mana, pentru ca nu vrea ca cineva sa-i reproseze ca nu-si face treaba”, au spus prietenii Biancai pentru Spynews.

No comments:

Post a Comment