O pasiune neobisnuita

La varsta adolescentei, majoritatea fetelor sunt interestae de modul cum arata, de ultimele machiaje aparute sau de haine. Insa, nu acesta este cazul pentru o fata din Statele Unite.

Tanara de 19 ani din Texas este pur si simplu pasionata de vanatoarea de animale salbatice. Pe langa aceasta, ea este foarte frumoasa si isi face reclama pe Facebook cu “pasiunea” ei, uimind o lume intreaga. Reactiile nu au intarziat sa apara. Din cauza diferentelor de opinie, cei care considera ca vanatoarea de animale este un lucru daunator, au pornit un scandal pe reteaua de socializare.
Pe cand avea doar noua ani, tanara a fost dusa la vanatoare de catre tatal ei, astfel ca in zece ani a ucis o multime de animale salbatice din Africa.
Kendall, de profesie majoreta, viseaza ca in viitor sa aibe propria emisiune despre vanatoare, insa ramane de vazut daca autoritatile vor lua masuri si in cazul pozelor postate pe Facebook.

Prin ceea ce face Kendall impreuna cu tatal ei, se promoveza cruzimea fata de animale, insa aceasta nu se lasa mai prejos si ne informeaza ca o parte din locuitorii Africii se folosesc de animalele vanate de ea, consumand carnea lor.

No comments:

Post a Comment