Atuurile becurilor cu led

Apreciate ca timpul de functionare in care fluxul luminos scade la 80% din valoarea initiala LEDurile au o durata de viata de 50.000 ore, testate in laborator de catre orice producator. Raportul net superior fata de alte tipuri de surse de lumina intre fluxul luminos emis si consumul de energie electrica reprezinta o calitate pentru care ledurile sunt apreciate, iar pentru informatii in plus sau comenzi puteti sa va consultati cu site-ul de specialitate vreauled.ro.

Superioritatea calitatii se datoreaza sistemului optic specializat si eficienta surselor de alimentare utilizate. Becurile led sunt disponibile intr-o gama de culori de baza ce pot fi combinate pentru obtinerea paletei de efecte cromatice dorite fara a necesita filtre de culoare suplimentare. LED-urile conserva energia si nu contin mercur sau alte substante toxice precum sursele de iluminat cu descarcare in gaze si sunt integral reciclabile. Mai mult, prin utilizarea iluminatului cu LEDuri contribuim la reducerea emisiilor de dioxid de carbon din atmosfera. Corpul de iluminat este definit ca un aparat care distribuie, filtreaza, sau transforma lumina emisa de la sursa, si include toate piesele necesare pentru fixarea, sustinerea si protejarea sursei si a circuitelor auxiliare impreuna cu mijloacele de conectare la reteaua de alimentare, dar nu cuprinde sursele de lumina. Iluminarea caracterizeaza receptia de flux luminos si reprezinta raportul dintre flux si suprafata elementara. Unitatea de masura este luxul (lx).

Iluminarea este o marime normala, existand normative si recomandari privind valoarea iluminarii pe suprafata de lucru in functie de natura activitatii desfasurate. In plus, unul dintre atuurile utilizarii becurilor cu led este reprezentat de faptul ca becurile au o dimensiune redusa, prin urmare nu ocupa mult spatiu si pot fi atasate oriunde. Iar daca vorbim de culorile pe care aceste tipuri de becuri le pot imbraca, atunci nu putem decat sa ne gandim la o intreaga paleta de culori, la o mare varietate, menita sa ne incante privirile.

No comments:

Post a Comment