Vrei distractie pentru tine si pentru angajati?

Un team building se organizeaza de cele mai multe ori pentru a consolida relatiile dintr-o echipa de angajati si pentru a-i cunoaste mai bine pe cei nou veniti. Relaxarea si clipele petrecute in compania unor oameni alaturi de care lucrezi tot timpul poate fi mult mai buna decat o iesire cu echipa la un suc sau participarea la un eveniment intr-o locatie oarecare din Bucuresti.

In oferta team building oferita de Agentia Sobis Turism exista foarte multe tipuri de activitati si jocuri specifice unui teambuilding, fiecare dintre ele fiind gandite astfel incat sa-i puna in competitie si sa-i faca pe angajati mai dornici de a munci in echipa si de a obtine cele mai bune rezultate pentru companie. Activitatile din oferta team building se pot organizat in Sibiu, spre marginea orasului, in zona in care se pot desfasura in siguranta. Terenul plan e bun pentru tir si spuma party, iar zona forestiera pentru paintball, orientare turistica sau pentru plimbari cu ATV-ul.

Parapanta si ATV-urile sunt de calitate, exista intructori si se iau toate masurile de siguranta pentru a nu se intampla accidente in timpul team building-urilor. Angajatii pot de exemplu sa se joace paintball, un joc interactiv care presupune impuscarea cu bile umplute cu vopsea si invingerea echipei adverse prin diverse strategii combative. Se ofera masti protectoare, combinezoane, veste, suspensoare protectie pentru barbati sau manusi protectie. O alta varianta de paintaball care poate fi jucata daca se alege oferta team building de la Sobis Turism este tirul army cu bile paintball; alte jocuri sunt tirul cu arcul, ghost hunting, treasure hunting sau orientarea turistica cu fel de fel de instrumente specifice unor mari exploratori.

De asemenea, angajatii pot sa ia parte la spuma party, baie de spuma pentru toata lumea sau la un city hunt care porneste din P-ta Huet si se desfasoara pe patru trasee superbe-cultural, militar, confesiunilor si civil. Pachetele de servicii de la Agentia Sobis Turism se aleg cu cel putin 10 zile inainte de inceperea activitatilor propriu-zise.

No comments:

Post a Comment