Constanta si atractiile sale

Romania are cateva orase faimoase pentru istoria lor, pentru obiectivele lor istorice si atractiile turistice, iar Constanta este unul dintre aceste orase. Pentru cei care inca nu pot spune ca isi cunosc pe de-a intregul sau macar in linii mari tara, pentru cei pasionati de calatorii si care vor sa viziteze cat mai multe orase, Constanta are de oferit cateva atractii importante si mai ales are de oferit tuturor cate ceva din aerul sau special. Pana la urma, nu degeaba judetul Constanta se poate lauda cu cel mai mare numar de turisti din Romania, fara sa mai punem la socoteala si faptul ca rata de turisti care trec prin Constanta este concentrata in mare parte doar pe trei luni de sezon estival.

Cei care ajung in Constanta pentru a descoperi cate ceva din tainele acestui oras cu o istorie rasunatoare se pot bucura de serviciile de cazare exceptionale de la Hotel Balada Nej, situat chiar in centrul statiunii. De ce Balada Nej? Pentru ca este un punct perfect ales de pornire in calatoriile catre diverse colturi ale Constantei, pentru ca are un aer medieval absolut fermecator, pentru ca ofera servicii de cea mai buna calitate, moderne si reuseste sa imbine designul unic cu facilitatile moderne. Odata rezolvata problema cazarii in Constanta nu va ramane decat sa descoperiti pas cu pas „comorile” pe care Constanta le are de oferit turistilor dornici sa o descopere. Vizita in Constanta nu poate sa inceapa decat cu centrul vechi si stradutele sale inguste si incarcate de istorie, iar apoi cu o vizita la Moscheea Mare, cea atat de faimoasa.

Fireste ca nu puteti omite nici Cazinoul din Constanta, iar daca il gasiti deschis este cu atat mai bine, caci interioarele sunt cu adevarat coplesitoare, la fel ca si arhitectura speciala. Tot pentru cei pasionati de frumos, nu ratati in Constanta Muzeul de Istorie, Muzeul de Arta sau chiar Muzeul Marinei.

No comments:

Post a Comment