Idei pentru a transforma apartamente 5 camere Bucuresti pentru chiriasi

Multe apartamente 5 camere Bucuresti sunt caminul mai multor familii, deoarece proprietarii aleg sa inchirieze una sau doua camere. Insa toti chiriasii cauta solutii pentru a-si personaliza spatiul, fara sa schimbe radical si iremediabil structura casei.
Cel mai comod si mai comun mod de a schimba camera in care stai este sa vopsesti peretii intr-o culoare la alegerea ta, modificare pe care aproape toti proprietarii de apartamente 5 camere Bucuresti il vor accepta. Poti alege orice culoare sau nuanta, dar ai grija sa poata fi acoperita daca ti se va cere sa returnezi camera in aceeasi culoare in care ai primit-o. Ca sa nu ai probleme, cel mai bine este sa discuti cu proprietarul de la inceput acest detaliu.

Daca totusi nu vrei sa vopsesti camerele pe care le-ai inchiriat in apartamente 5 camere Bucuresti foloseste-te de materiale pentru a decora peretii si a da impresia de spatiu. Daca montezi draperii false pe un intreg perete, acestea vor absoarbe zgomotele si vor crea o iluzie optica placuta. Tot draperiile si perdelele te pot ajuta sa creezi iluzia unei ferestre supradimensionate: monteaza galeria pe toata lungimea peretelui si trage perdelele pe laturile geamului, astfel incat sa para ca geamul este mai lat decat in realitate. Prin aceste metode aduci un alt aer locuintei si eviti orice scandaluri cu proprietarii de apartamente 5 camere Bucuresti.
Un paravan este un alt mod simplu si relativ ieftin de a schimba decorul. In functie de modul in care vrei sa il folosesti poti sa alegi intre numeroase pozitionari. Cumpara un paravan cu model otoman si monteaza in spatele sau o sursa de lumina difuza: aceasta va crea umbre romantice pe peretele opus si va conferi un aer de mister camerei. La vederea panoului, orice proprietar de apartamente 5 camere Bucuresti va exclama UAU!

Un alt detaliu decorativ este crearea unei bancute pentru geam. Ai nevoie de cateva bucati de lemn si mult talent la tamplarie (sau un profesionist in domeniu). Masoara inaltimea geamului si cosntruieste bancuta la doua treimi din inaltime, astfel incat sa nu para sa stai pe pervaz cand te asezi pe bancuta. Ancoreaza bancuta de perete, vopseste-o in aceasi nuanta cu peretele si adauga doua pernute decorative: tocmai ti-ai creat un loc special, pe care putine apartamente 5 camere Bucuresti il au – de fapt, probabil ca vei fi prima persoana care va construi asa ceva. Mandreste-te!

Atunci cand inchiriezi un apartament nu te gandi ca va trebui sa traiesti intr-o locuinta lipsita de personalitate, amenajata dupa gusturile proprietarului, ci pune-ti creativitate in functiune pentru a realiza detalii personale care pot fi schimbate dupa ce te muti.

No comments:

Post a Comment